vrijdag 26 oktober 2012

Gone (already for hours!)


als je dit blogbericht leest,
ben ik waarschijnlijk al uren op weg,
om 7 uur zat ik al in de trein,
op weg naar Utrecht,
(waar Jolanda mij ophaalt)
vanwaar we eerst naar Zeeland vertrekken
(Anneke, we komen er aan!)
en daarna gaan we kringlopen in België,
weet je Hoe leuk...
(dat zei mijn dochter Judith vroeger altijd ; )
P. zal dit blogbericht plaatsen
(kan ik meteen zien Hoe lang hij uitsliep, ha)
Ik wens jullie een heel fijn weekend.

13 opmerkingen:

 1. Ok, ik heb volgens mij al ontelbare keren die P van je geroemd, maar als hij zelfs je berichtjes gaat plaatsen, nou dan is een "Hoe Leuk" wel degelijk op z'n plek. Goedemorgen P, hij staat erop hoor ;-)
  En voor jou een fijne kringloopdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dan heb je P. toch anders ingeschat, want die urennn dat je al onderweg bent is pas anderhalf uur ;) hihi. Maarreh een hele fijne dag vandaag, zalig even ertussenuit...
  Geniet van het kringlopen, maar ja eigenlijk is dat bullshit om te zeggen want natuurlijk is dat alleen al puur genieten. Ik denk dat ik me vandaag eens inhoudt ;). Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen P, je hebt wel een stukje appeltaart verdiend vandaag. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kringlopen? Is dat een nationale sport in België ofzo? Ik zie het al helemaal voor me, allemaal van Belgen en een paar Nederlanders die in een kring-lopen. Nou we zien het wel op je volgende blogberichten hoeveel kringen je gelopen hebt ;-) Veel plezier daar, volgens weeronline krijgt het weer daar vandaag een 9, lijkt me prima bijdragen aan een heerlijk dag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh wat een leuk vooruitzicht! Als je dit leest, is het natuurlijk al achter de rug en hoop ik dat de kringloopronde veel opgeleverd heeft. Ik ben benieuwd! Dank je wel P. voor het niet té lang uitslapen en het plaatsen van dit berichtje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd naar al je vondsten...
  Die krijgen we vast snel te zien.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op deze mooie zonnige dag naar Zeeland rijden in goed gezelschap en daarna kringlopen in België terwijl je lief jouw blogberichtje plaatst op de vroege zaterdagmorgen?

  Oh, oh, Hoe perfect.

  Geniet vandaag xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je boft maar met die P van je,ha,ha...kringlopen....leuk!We horen wel wat de buit zoal is geworden en ehhh ik zie geen tijd van je blogberichtje,ha,ha....maar wat maakt het uit hoe laat hij op stond als ze zomaar een blogberichtje voor je plaatsen!;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat klinkt als een perfecte dag. Ik zou bijna zeggen doe de groeten aan Jolanda maar als je dit leest ben je alweer terug. Ik kom altijd graag bij Jolanda haar kraam shoppen want ze heeft altijd wel iets waar mijn vintage hart sneller van gaat kloppen.(Mn. op de Utrechtse fabriek, ze kent me als Mies). Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad en veel moois hebben gevonden. Als ik eerlijk ben ben ik wel een beetje jaloers want wat lijkt me dat heerlijk de hele dag in kringloopwinkels snuffelen. Ik stel me zo voor dat er in Belgie heel veel moois te vinden is. Ben benieuwd of dat klopt. Komen de beste adressen in je boek?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, P heeft hoge ogen gescoord bij de dames!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed Geregeld zo'n man ;-)

  Liefs,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat is die P een schat! Maar eh, je kan in blogger toch gewoon aangeven wanneer het bericht geplaatst moet worden? Dat doe ik altijd...of vind je het gewoon leuker als P het doet?

  BeantwoordenVerwijderen

Met dank voor je reactie (thank you for your thoughts)