dinsdag 3 april 2018

Knutselen of niet?


En jee, toen was het al ineens dinsdag, ik moet altijd
even nadenken over de dagen, als er zo'n maandag is
die eigenlijk voelt als een zondag..
Ik zag dat er niet veel mensen heel erg enthousiast 
waren over mijn paasknutsels, dat geeft natuurlijk 
helemaal niets, maar ik vraag me wel af of er nog publiek
is voor die geknutselde dingetjes, berichten die echt heel
veel tijd kosten en die ik altijd met plezier maakte.
Ik zou graag eens van je horen of je dit soort berichten,
van die 'knutsel dingen die je helemaal niet nodig hebt
maat wel gezellig zijn om te maken' nog leuk vindt.
Zeg gerust nee, dat begrijp ik hoor, toen mijn kinderen
klein waren knutselden we heel vaak, 
nu doe ik het speciaal en alleen voor mijn blog..
Zeg gerust ja, als je het wel leuk vindt (fijn :-)
of het gewoon bij mijn blog vindt horen..
Uiteindelijk zal ik dan een afweging maken en het precies
zo doen als ik het wil (haha) omdat ik na bijna 
8 jaar (8 jaar!) bloggen wel geleerd heb dat ik het
onmogelijk iedereen naar de zin kan maken.
Ik hoor dus graag van je en ik wens je een fijne dinsdag
die voelt als een maandag.
-X-

38 opmerkingen:

 1. Ik vind het bij je blog horen en soms maak ik ze , zoals sterren van heel lang geleden die gevouwen waren. Ik heb ze zelfs met Kerst op mijn handwerkclub gedaan. Van mij mag je ermee doorgaan hoor. Het ziet er ook altijd zo gezellig uit. L zal dat wel weer ouderwets klinken, geeft niet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik reageer niet zo vaak op blogs, maar geniet heel erg van je manier van schrijven en je knutsels, soms maak ik ze, soms niet. ik denk dat jouw blog vooral jouw blog moet blijven en je moet doen wat bij jou past. Ik blijf in ieder geval genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou graag die knutsels. Ik heb ze opgeslagen want ik knutsel graag met mijn kleindochters. Meestal probeer ik ze uit van te voren en je uitleg is geweldig. Dus vooral doorgaan wat mij betreft. Fijne dag, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf heb ik de laatste maanden jammer genoeg veel te weinig tijd om te bloggen en blogs te lezen, maar ik vind je knutsels net fijn. Het hoort bij jou en je blog, vind ik persoonlijk.
  Veel liefs en fijne dinsdag die voelt als een maandag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blijf vooral doorgaan met je knutsels. Mijn dochters kijken altijd mee over mijn schouders om te zien of je iets geplaatst hebt wat zij ook kunnen maken. Zoals de gevouwen bootjes en de gehaakte haasjes ( die door de jongste van negen nagemaakt zijn). En voor de rest mag/ moet je blog lekker zo blijven, altijd heerlijk om met je mee te lezen.
  Groetjes en liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knutsels horen erbij. Ik lees graag jouw blog en geniet van je o terpen en kleurgebruik. Of het nu haak-, brei-, of papierwerk is. Ook altijd mooie foto's.
  Ga gewoon zo door.
  Reageren doe ik vrijwel nooit maar dat zegt niets. Hartelijke groeten Beerta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook ik reageer niet zo vaak, maar ik geniet wel van je blog, ik leef mee met je persoonlijke verhalen, geniet van je mooie foto's, en je gezellige verhalen zoals de kip ,heerlijk, maar ook van je knutsel ideeën, die ik vaak ook maak, kortom dit is alles wat deze blog maakt dat het van jouw is ga alsjeblieft zo door, je wordt echt gewaardeerd en ik geniet van je mooie en gezellige knutsels.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik reageer ook niet snel. Ik lees je knutsels graag, net zoals je overpeinzingen en je andere berichten. Ik maak ze niet zo vaak exact na, maar haal er wel inspiratie uit, voor versieringen voor een verjaardag bvb.
  Je weggevertjes vind ik ook regelmatig leuk, maar de portkosten zouden nogal hoog uitvallen (Nederland - België), waardoor ik er niet op reageer (maar vaak even glimlach) Gewoon doen wat je zelf graag doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mij betreft horen de knutsels erbij!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gewoon lekker blijven doen! Altijd heel gezellig om je blog te lezen en om te zien wat je weer hebt "geknutseld". Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik dacht: leuk, maar ik heb vandaag geen tijd om te knutselen :-) De knutselideetjes zijn wel echt leuk en ik ga ze doorgeven aan een vriendin die voor de klas staat. Voor volgend jaar ;-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Team knutsels! :) Ik ben gek op kleine knutsels, grote projecten kom ik vaak niet aan toe en een klein vouw- of knipprojectje is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. O jee, ik moet er niet aan denken dat je knutsels verdwijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jouw blog is jouw blog en altijd leuk, wat er ook op staat. Zelf knutsel ik niet heel veel maar ik geniet altijd erg van wat je maakt en van hoe het gefotografeerd is, vind het knap hoe je het allemaal bedenkt. En ik geef wel eens iemand de tip om hier te kijken, geen idee of ze dat dan ook doen maar dat is natuurlijk aan hen ;)
  Fijne maandag-achtige dinsdag!
  Xx Tink

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Knutsels! gezellig! En zo mooi gefotografeerd. Ik geniet er altijd van, hoewel ik ze niet vaak maak, moet ik eerlijk zeggen.
  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Met je papieren knutsels doe ik nooit zoveel, maar alles wat met textiel te maken heeft, vind ik erg leuk! En het hoort wel bij je blog eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. knutselen hoort bij je blog, en ik doe er niet altijd iets mee. Maar vind het wel leuk om te bekijken en te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Geniet elke dag van jouw blog inclusief de knutsels. Heel graag blijven doen zolang als jij je er prettig bij voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vond je paashaasje van pompon met oortjes erg leuk: ik heb er drie gemaakt. Ik vind je kleine knutsel-ideetjes altijd erg inspirerend.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind ze erg fijn, ze geven me een positief gevoel en inspiratie. ik maak ze wel zelden echt. Maar doe dat gerust nog verder! (en ik begrijp je vraag wel hoor: zo schrijf ik al jaren zowat wekelijks een tutorial om zelf oorbellen te maken maar ik heb geen flauw idee of er ooit al eens iemand dat ook effectief hefet gedaan :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind de knutselideetjes altijd erg leuk! Ze zijn gezellig en origineel. Ik hoop dat je ermee doorgaat, maar de keus is natuurlijk aan jou. Ik reageer vaak op je blog maar met de paasdagen ben ik wat minder online geweest dus nu lees ik even terug :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Als jij je knutsels leuk vind is het toch goed? Ik ben zelf meer van het breien, haken en naaien. Maar vind het wel grappig om je knutsels te zien en ik hou ze dan weer in mijn achterhoofd om eens een keer met de kleinkinderen te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben blij met je originele knutsels. Soms maak ik het gelijk, maar ik hou het altijd in mijn achterhoofd en kijk soms je blog na op die altijd leuke DIY's!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. O, graag blijven knutselen hoor, ik maak het niet altijd na (ik kan niet haken of breien :-) ) maar de papieren knutsels zijn me zeer lief

  BeantwoordenVerwijderen
 25. De knutsels zijn altijd zo leuk. Liever niet stoppen hoor. Ik snap ze ook altijd dat is ook zo fijn. Ook door de foto’s.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Doorgaan hoor, super leuk !
  Ík geniet ervan en bewaar alles voor als mijn kleinkinderen een paar jaar ouder zijn .
  Gezellig genieten voor nu en later.
  Micha

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gewoon lekker mee door gaan als jij het zelf ook leuk vindt om te knutselen en die gezellige berichten te maken. weinig reacties zegt vaak niets over je bericht, maar door drukte zit reageren er gewoon niet altijd in.
  Jouw blog is gewoon leuk met alleswat jij er altijd op zet en voor bedenkt. Gewoon helemaal jouw eigen stijl.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heerlijke knutsels en altijd in van die mooie kleuren. Als je het zelf leuk vindt vooral doorgaan met het delen van de resultaten met ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik vind het altijd lieve knusse berichtjes om te lezen. Reageer niet vaak maar lees wel graag mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Jou blogs , vind ik altijd leuk, om te lezen. Ook de knutsels.Ik reageer alleen nooit.Zou het jammer vinden, als je de knutsels niet meer deelt, met ons

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik mis het altijd als je een dagje niet schrijft. Heerlijk die knutsels. Laatst vroeg een vriendin heb jij dat voorbeeld nog van die papieren eekhoorn? Van die mevrouw van dat blog waar jij zo dol op bent?
  Ze wilde hem maken met de kleindochters....

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik maak ze ook vaak na! Zeker de simpele haakwerkjes en plooiwerkjes waar ik zo van hou ...

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik hou zó van je knutsels, dus ik hoop dat je ermee doorgaat! Maar...alleen als je er zelf ook blij van wordt :) liefs, Mip

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh, ik hou hiervan en daarom breng ik vaker een bezoekje op je blog. Er zijn natuurlijk dagen dat er helemaal geen tijd is om even gezellig te bloggen. Dat is jammer, maar als ik een momentje heb dan reageer ik ook. Je 'knutsels' zijn fantastisch. Ik zoek hier nog vaker een gevouwen tasje of envelop. Zolang je er zelf plezier uit haalt, gewoon mee doorgaan! Fijne woensdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ooit kwam ik op je blog terecht door één van je knutsels. Ik word er altijd vrolijk van als je er weer een plaatst. Door jou ben ik veel meer met papier gaan doen. Nu je toch vraagt waar we behoefte aan hebben: ik mis die gezellige verhaaltjes van roodkapje en de familie little en die leuke tekeningetjes waar je dan dingen in schrijft. Groet, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Uw knutsels zijn echt een ttale inspiratie voor ons gezin. Heel haalbaar zonder teveel 'gedoe' en benodigheden. Normaal heb ik alles in huis en kan ik direct aan de slag. Absolute toppertjes dus! Grt Caro VE

  BeantwoordenVerwijderen

Met dank voor je reactie (thank you for your thoughts)