donderdag 14 mei 2015

Turn the page..


Ik wens je een fijne hemelvaartsdag,
alhoewel ik dan niet precies weet welke rituelen
of gewoontes bij deze dag passen, hoe dan ook..
of wat dan ook, geniet ervan!
(ik denk dat ik maar wat Frans ga leren uit mijn nieuwe
oude cursusboekje Frans, met het oog op het franse huisje,
waarvan ik hoop, dat het zomaar eens op een dag,
ik wou bijna zeggen uit de hemel komt vallen ;-)
maar misschien beter gezegd, op mijn pad komt)

-X-

8 opmerkingen:

 1. Oh dat is een fijne quote en voor mij op dit moment heel toepasselijk. Dank! Jij ook een hele fijne dag avec beaucoup de soleil!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hemelvaartsdag dan denk je aan onmogelijke dingen die mogelijk worden. Zoals Audrey Hepburn zei: Nothing is imposible, the word itself says: I'm possible.

  Succes met Frans leren. Min vader heeft ooit lesgegeven in Frans op de lagere school. Zeeuwse kinderen kregen langgeleden les in Frans.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hm, volgens mij ging er iets mis.. mijn reactie is niet geplaatst zo te zien.

  Maar ik vroeg me af of je serieus op zoek bent naar een huisje in Frankrijk. Mijn schoonouders hebben namelijk een oud soort boerderijtje in het midden van Frankrijk en die willen ze verkopen. Ze wonen nu namelijk elders in Frankrijk.

  Het is een 'huis met een gebruiksaanwijzing', zoals ze zelf zeggen. Mooi oud en typisch Frans. Met grote haardkachels en luiken voor de ramen. Er zit een enorme tuin bij (soort voetbalveld). Vol prachtige bloemen. En er staat een heel grote schuur naast het huis. Beneden is een afgesloten deel ingericht als atelier en daar boven is een slaapgedeelte. De rest van de schuur is opslag voor gereedschap of wat dan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. many off us are sitting on the page...difficult stan up :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het sfeervolle plekje in het groen en het grappige oude boek om Frans te leren: dat Franse plekje creëer je al dicht bij huis. Voordeel: je hoeft er niet ver voor te reizen.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook voor jou een fijne feestdag! Hoe het zit met die rituelen, dat weet ik ook niet precies. Maar ik weet wel dat er vandaag veel Belgische kindjes hun eerste communnie doen, iets met opgenomen worden in de geloofsgemeenschap van de katholieke kerk ofzo? Hoe dan ook: het is een vrije dag, dus familytime. En bovendien best wel mooi weer. Een heerlijke, verplichtingsloze feestdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tournez la page et .... roulez!
  Jeannine

  BeantwoordenVerwijderen

Met dank voor je reactie (thank you for your thoughts)